Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Tarina Room Relax

 

Olen koulutettu hieroja/urheiluhieroja, kuulun Valviran rekisteriin terveydenhuollon ammattihenkilönä.

Työskentelin ennen hyvinvointialan yrittäjyyttä  toimihenkilönä monet työvuodet. Vuosien mittaan kehkeytyi monissa työpaikoissa esiin istumatyön ja päätetyön  tuomat haasteet – niska ja hartiasäryt sekä erilaiset kehon kuormitustilat ovat usein ongelma myös  työssä jaksamisessa  – haluan erityisesti olla vaikuttamassa kyseisten seikkojen paranemisessa, jännitystilojen ja ongelmakohtien poistamisessa.

 

Hierontatyöni ohella myös opastan ja autan miten jännitystiloja hallitaan ja pidetään keho hyvässä kunnossa. Keho jo mieli ovat yhtenäinen kokonaisuus, stressitason lasku sekä mielen rentoutus  ovat tärkeä osa kiputilojen ja kehon kuormituksien hallinnassa. 

 

Hyvinvointi ja hieronta on ollut lähellä sydäntäni jo pienestä pitäen, olen hoitanut tietämättä tulevaisuuden ammatistani jo nuoruusvuosina perheenjäseniäni sekä tuttuja ja koin jo silloin pitäväni alasta. 

Kiputilojen poistaminen, kehon ja mielen rentouden ja hyvänolon tunteen välittäminen on minulle tärkeää ja

juuri sitä mitä haluan tehdä. Rakastan työtäni hyvinvoinnin parissa!

 

Musiikin vaikutus osana elämää ja osana rentoutumista sekä hyvää oloa on monelle merkityksellistä.

Oman lempimusiikin kuuntelu tehostaa hyvää fiilistä ja rentouttaa! Olen halunnut ottaa musiikin yhtenä elementtinä mukaan hoitoihin.

Myös ilman taustamusiikkia voi nauttia hiljaisuudesta.

 

Olet lämpimästi tervetullut rentoutumaan, poistamaan kehon jumitukset ja jännitykset sekä kokemaan hyvää fiilistä Room Relaxiin!

Ajatuksena  ~ tärkeää on liike eteenpäin ~ ohjaa hyvin elämää oikeaan suuntaan.

Helena